tisdag 6 oktober 2009

Årets bokomatpåsar från mässan


Tänkte att jag får ta och visa upp de samlade bokpåsarna från årets bokmässa också. Överst ser ni årets finaste kasse, alla kategorier, för den kommer ända från Gävle och Hermia! Visst är den fin!? Berglin-texten är dessutom klockren för en Lundensare.:) Jag blev verkligen superglad för min fina Bokomatpåse och de övriga kom rätt väl till pass också för en som råkade köpa mer än hon tänkt med sig hem... 3 rejäla och bastanta påsar som verkligen tål att lyfta många böcker blev det från Bok- och bibliotek. Dessutom blev det en liten naturkasse från Science-fiction-bokhandeln och Piratförlagets jubileumsguldiga kasse, som man kanske inte kan räkna in i den här kategorin men eftersom den fick släpa på den på mässan tar jag med den ändå.

Till att börja med kan jag jämföra Piratförlagets kasse med några av de tidigare och är glad att de valt att fortsätta ha handtagen fästade på sidan och inte ett reglerbart som sträcker sig över kortändarna som jag minns att min turkosa påse hade. Den gick sönder så gott som direkt men det här har hållit tätt bra.

Science-fiction-bokhandelns kasse gillade Bokomatsambon utan tvekan bäst och blev glad och förvånad över att jag inte alls har några problem med att synas med den ute. Själv förstår jag inte vad problemet skulle vara!?

Naturligtvis är dock den illgröna kassen favoriten som gjorde mig varm in i hjärtat.:) Den lyser som en lysmask i mörkret, vilket kan behövas med tanke på att hösten kom på riktigt idag med regn, rusk, rejäl vind och tokgrå himmel...

5 kommentarer:

Hermia sa...

Tänkte väl det var en passande present - naturligtvis specialtryckt för dig ;-) Härligt veta kassen susar runt där nere i Skåne.

Arina sa...

Den gröna är helt underbar! Sf-bokhandelns skulle jag stolt bära på stan, däremot känner jag mig lite tveksam till den guldiga.

Bokomaten.. sa...

Arina: eller hur... men så är det Piratförlagets också... känns inte som lika mycket subkulturpåse direkt...:) Plus allt annat kring Piratförlaget som kan komplicera ett bärande..

Aidaho sa...

åh, vad fina!! Den gröna är ju helt underbar, men vad har Berglin knåpat ihop? Sen är jag lite avis på den röda från mässan, när jag skulle införskaffa min var de röda slut :(
Sen är jag lite nyfiken på var de SR/P1tygkassarna fanns? Såg flera bära dessa snygga kassar men ingen anning var de fanns (troligtvis hos SR, meen..:)

Bokomaten.. sa...

Hmm... de från SR måste jag ha missat, lade jag inte alls märke till... märkligt.. borde jag ju gjort.