fredag 11 september 2009

Festlig fredag: Kronärtskockor kräva dessa drycker...

Åh, äntligen fredag. Sitter på jobbet och myser lite smått för att det äntligen är helg.:-) Helgen skall ägnas åt kräftskiva i glada vänners lag och det ska bli så roligt att träffa de där gamla kompisarna man tycker så himla mycket om men ser alldeles för sällan. Vegetariska kräftor, kronärtskocka med smör och massor med mumsig paj är planen, vilka skall tillverkas ikväll så även fredagen är bokad. Förhoppningsvis kommer vi att kunna vara lite utomhus och kanske ta en promenad ner till vattnet så man får lite luft och solljus i sig också innan hösten fäster sitt mörker i en.

Eftersom Bokomaten slutar tidigt idag blir det långlunch på restaurang med Vibeke Olsson och mässprogrammet innan middagsshoppingen. Tänk vad mycket man skulle vilja hinna med på en endaste liten dag.

För övrigt har Bokomaten lite av en plan för mässan. Förhoppningsvis kan jag bo i sommarstugan utanför Halmstad från onsdag till fredag och pendla till Göteborg med tåg. Fullt görbart och tänk vad mysigt att komma ”hem” på kvällen, ta en promenad vid havet och krypa upp i soffan och bläddra igenom dagens fynd. Ni kommer väl på bloggträffen förresten?

2 kommentarer:

Aidaho sa...

tihi..:) vad roligt! tror du att du kommer orka med så långa promenader efter att ha trampat mässgolv och göteborgs gator hela dagarna? Det skulle vara för den friska luften då :D

Bokomaten.. sa...

Nja, det är 20 meter till havet och jag tänker mig att man kanske kan gå ner och sätta sig en stund för lite lugn och ro som kontrast till mässan, hehe:)