fredag 2 november 2007

Festlig fredag: novemberlov


Idag är det novemberlovsfredag på jobbet, vilket innebär INGA BARN! Jag gillar mina ungar, det är något speciellt när det stormar in 10 elever och ropar ens namn.:-) Men det kan också vara lite huvudvärksframkallande ibland, hehe... Därför firar jag med en kopp kaffe äpple/mangojuice och en god macka med råkostsallad.:) Mumseliums. Den här helgen blir hektisk.. Fest idag med ett tema jag inte har en aning om och fest imorgon igen med medeltidstema.. Kan avslöja att jag tänker vara hovnarr... Sytt världens finaste lilla dräkt.

Vad gäller ikväll är jag faktiskt lite småsur över det hela... Tydligen har de förväntat sig att jag skulle hjälpa till, men jag har inte hört så mycket som ett pip och fortfarande inte ens vilket tema det är... hur klär man ut sig till ett tema man inte har en aning om? Känns som svart och combatboots bara för att stålsätta sig.. Vet inte varför jag bryr mig men det är kanske den lilla utfrysta flickan som poppar upp ibland och övertygar sig själv om att ingen vill ha henne där.

Nå, igår tröstshoppade jag tre par stövlar och kollade på Kill Bill. Den är för bra för att vara sann när det gäller peppning. Jag brukar kolla blodiga filmer med tjejer som slåss när jag är sur på världen och vill krypa ner under en filt och dricka té.. :) Skulle egentligen behöva tips på fler peppfilmer. Charlies Angels funkade bra ett tag också, men jag har liksom vant mig lite för mycket vid dem.. Blodet i Kill Bill är inte så blodigt längre liksom..:) Guud, vad det låter.. Någon som har tips på en bra "Giv´em hell"-film?

2 kommentarer:

Martina sa...

Tank Girl!

Bokomaten.. sa...

Oh! Super! Har itne sett den alls, det skall genast kollas in.:)