tisdag 14 augusti 2007

Zucchini Carpaccio

Idag själ jag ett recept på Zucchini Carpaccio från Annes foodblog. Smarrigt som bara den är det så jag tackar henne för tipset. Världens enklaste förrätt när man ska ha det lite finare och väldans gott.

½ zucchini
20 g väserbottenost
kallpressad rapsolja (el olivolja hade jag)
havssalt
reducerad balsamvinäger

Hyvla el skiva zucchiniin i tunna skivor och lägg på ett fat. Droppa olja och balsamvinägern (den reducerade är mycket sötare och jättegod till sådant här) över och strö därefter saltet och den rivna osten på. Klart! Enkelt, eller hur? Och jättegott. Ser dessutom lite snyggt ut om man ska ha folk på middag.

2 kommentarer:

Anne sa...

Åh, roligt att du gillade den :)

Bokomaten.. sa...

Mm..:) Mycket gott! Du har ofta finfina recpet!!